We are all connected by a love for travel!

Travelling cost sometimes can be expensive and may require you to save up and budget your costs ahead of time. There is a lot of things need to be consider and of course money always be the main concern to us. Definitely we don’t want to stress ourselves out during our vacation by having no money for when we return.
I am very particular about budgeting, and most of the time i will try to be as minimal as i can whenever travelling. Compared to last time, cheap prednisone USA traveling made easy nowadays, whereby you may opt to plenty of travel website that offer the best deal.
Things that commonly you need to consider in planning are mode of travelling (flight / train / bus etc), accommodations and tour / package or activities. So, I’m gonna spill you one secret, how can i still earn the cashback by travelling.
Read More →
Share:

Tips Backpack ke Seoul, South Korea [Winter]

Sekarang ni, dah macam jadi trend dah, pergi backpack je melancong. Senang, tak terikat dengan mana² pihak atau agen. Kebebasan masa dan pemilihan tempat pon ada. So, saya nak share sikit tips² yang saya rasa berguna untuk orang yang nak travel ke South Korea time winter. Yela, dah nama pun backpack, confirm²la bajet pun rendah. >.<” Jimat kat mana² part yang patut. Yang penting, time melancong, kenalah enjoy. 😀 Tengok culture orang lain. Owh, btw, ramai gila orang Malaysia pergi sana holiday. Haha. So, jangan malu² nak bertegur sapa. Rasa rapat je ngan orang Malaysia bila ada kat negara orang. :’)

Read More →
Share: