Tips Backpack ke Seoul, South Korea [Winter]

Sekarang ni, dah macam jadi trend dah, pergi backpack je melancong. Senang, tak terikat dengan mana² pihak atau agen. Kebebasan masa dan pemilihan tempat pon ada. So, saya nak share sikit tips² yang saya rasa berguna untuk orang yang nak travel ke South Korea time winter. Yela, dah nama pun backpack, confirm²la bajet pun rendah. >.<” Jimat kat mana² part yang patut. Yang penting, time melancong, kenalah enjoy. 😀 Tengok culture orang lain. Owh, btw, ramai gila orang Malaysia pergi sana holiday. Haha. So, jangan malu² nak bertegur sapa. Rasa rapat je ngan orang Malaysia bila ada kat negara orang. :’)

Read More →
Share: